Glaszetten

Glaszetten

De keuze voor glas is reuze: Het is er in alle soorten en maten en voor diverse toepassingen. Glas voor uw woning, bedrijfspand, uw schuur of op maat. Het kan allemaal.
Er zijn verschillende soorten dubbelglas, met verschillende isolatiewaarden:
DUBBEL GLAS
• Met warmte-isolerend glas houdt u ten opzichte van enkel glas de kou buiten. Indien u dit traditioneel dubbelglas vervangt door HR++ glas valt er flink te besparen op uw energiekosten.
HR+ GLAS
• Bij HR+ dubbelglas is op 1 van de 2 ruiten aan de binnenkant van de spouw een flinterdunne metaallaag aangebracht. Dit is een warmte-reflecterende coating. Deze laag zorgt ervoor dat een groot deel van de warmte naar de verblijfsruimte wordt teruggekaatst, waardoor u meer energie kunt besparen ten opzichte van traditioneel dubbelglas.
HR++ GLAS
• Door de droge lucht tussen het dubbelglas te vervangen door edelgas, dat beter isoleert dan lucht, is het mogelijk om meer te besparen op energiekosten. HR betekent hoog rendement. HR++ glas heeft de sterkste isolerende werking en levert de meeste energiebesparing, maar het is ook het duurst in aanschaf.
DECORATIEF GLAS
• Tegenwoordig wordt glas ook in de interieurs van woningen, bedrijven en instellingen op een decoratieve manier gebruikt. Denk hierbij aan tafel, kasten etc.
INBRAAKWEREND GLAS
• In toenemende mate wordt zowel door particulieren als door bedrijven en instellingen inbraakwerkend glas geplaatst. Bijvoorbeeld in toegangsdeuren, kozijnen, beveiligde bedrijfsruimten en balkondeuren. Veelal een goede aanvulling op andere veiligheidsmaatregelen.
Wilt u meer weten? U kunt on altijd bellen of bereik op info@bhs-broshuis.nl